Deze vorming maakt deel uit van een reeks van 22 vormingen ter ondersteuning van vrijwilligers en buddies die werken met vluchtelingen/nieuwkomers.

Dit vormingstraject is gericht naar vrijwilligers en buddy’s.

Dinsdag 18 februari 2020, van 19 tot 21.30 uur.

Lokaal dienstencentrum Ten Patershove (zaal Nicefoor) – Maria Doolaeghestraat 2 bus A, 8600 Diksmuide 

Gratis

Wil je graag meer weten over het inburgeringstraject voor nieuwkomers? Dan is deze workshop wat je zoekt.

Vanuit het perspectief van inburgeraars maak je kennis met het inburgeringstraject en alles wat hierbij komt kijken. Je ervaart hoe ze het traject doorlopen.

Oefeningen en uitwisseling staan hierbij centraal.

Agentschap Integratie en Inburgering, Provincie West-Vlaanderen en Het Streekfonds West-Vlaanderen

Reeks van 22 vormingen ter ondersteuning van vrijwilligers en buddies die werken met vluchtelingen/nieuwkomers. De vormingen gaan door tussen 1 oktober 2019 en 30 maart 2020.

Het Streekfonds West-Vlaanderen, het Agentschap Integratie en Inburgering en de Provincie West-Vlaanderen nodigen je graag uit voor hun vormingenreeks ter ondersteuning van vrijwilligers en buddies die werken met vluchtelingen/nieuwkomers. Beroepskrachten die vrijwilligers ondersteunen zijn ook welkom, al is de vorming wel steeds op maat van vrijwilligers. De reeks bestaat uit 22 vormingen, verspreid over West-Vlaanderen. De vormingen gaan door tussen 1 oktober 2019 en 30 maart 2020. De vormingen beginnen altijd om 19 uur stipt. Verschillende thema’s komen aan bod. Deelname is gratis. We vragen je wel om op voorhand in te schrijven. Je kunt inschrijven voor 1 of meerdere vormingen naar keuze.

Meer info vind je op de website van provincie West-Vlaanderen.

Voor vragen kan je terecht bij lobke.roygens@west-vlaanderen.be of dries.casier@integratie-inburgering.be.

 

Schrijf je in